Mangaan Calciet – knuffelsteen

 6,50

Werkt fysiek en emotioneel op hart, helpt bij oud verdriet, trauma’s, zelfliefde, acceptatie, bij zorgen, geeft lucht, spanningen, geeft vertrouwen, werkt op hart, longen, spierontspannend.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Op voorraad

Beschrijving

Mangaan Calciet versterkt en stabiliseert het hartgebied, zowel fysiek als emotioneel en brengt rust en zuivering. Het heelt oude wonden van innerlijk kind en helpt omgaan met oud verdriet, trauma’s en eenzaamheid. Het werkt verzachtend en helend bij woede en verdriet.
Mangaan Calciet helpt je om jezelf te accepteren en stimuleert zelfliefde. Het versterkt empathisch vermogen en ondersteunt je om je af te stemmen op anderen. Het heeft een ondersteunende, kalmerende en liefdevolle energie.
Mangaan Calciet steen geeft letterlijk en figuurlijk lucht, vermindert zorgen en spanningen. Het geeft evenwicht, vertrouwen in jezelf en de in de toekomst.
Fysiek werkt Mangaan Calciet spierontspannend en heeft een positieve invloed op het hart, de bloedsomloop, de longen en de botten. Het werkt herstellend op het lichaamsweefsel na verwonding of operatie.

Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 15 g