Spiegelingen van de natuur​

Spiegelingen van de natuur

Een boom met zijn wortels heel diep in de grond, verbonden met de aarde, zijn bladeren uitreikend naar het licht, het universum, de takken wiegend in de wind, alles accepterend wat er is; zon, regen, storm, alles is goed. Alles mag er zijn, hoort er te zijn.

De natuur is zo prachtig in al zijn vormen, gewoon zoals zij is. Zij beweegt mee met de loop van de seizoenen. De ene periode is er groei en bloei, dan breekt weer een tijd door van rust en in zichzelf keren. Terug naar de kern om zo weer energie op te doen voor de volgende fase.

De natuur als bron

Geniet van wat de natuur te bieden heeft! De vloeiende beweging van het water, die je uitnodigt om los te laten en vol overgave mee te gaan met de stroom van het leven. De stralende warmte van de zon, die het innerlijk vuur in je laat ontwaken, je vreugde en creatiekracht geeft. Ervaar ook de uitgestrektheid van de lucht en geniet van de vrijheid die het geeft. Laat je, net als de vogels, meevoeren met de wind. De lucht laat je herinneren wie je bent, voorbij tijd en ruimte. En voel je gedragen door de aarde, die je stabiliteit geeft en het vertrouwen om je te verbinden met jezelf en de wereld om je heen. Die jou ondersteunt in het manifesteren van je verlangens.

Zie de natuur terug in jezelf. Ervaar je eigen natuurlijke ritme en beweeg mee met de stroom.

Nature is not a place to visit, it’s home!