Over mij

Hermine Oosterwijk

Over Hermine

Mijn naam is Hermine Oosterwijk. Op 9 februari 1966 ben ik geboren in Delft waar ik jaren met veel plezier heb gewoond. Inmiddels woon ik in Doorn (Utrechtse Heuvelrug), waar ook mijn praktijk is gevestigd.

Als ik terug kijk op hoe mijn leven zich ontwikkeld heeft, komt er een golf van intense vreugde, verwondering en dankbaarheid omhoog. Het voelt ook zo bijzonder wat er allemaal heeft mogen gebeuren op deze weg!

Hoe het begon

Het begon alleen zo anders. Als kind had ik altijd al het gevoel dat ik anders was dan anderen. Ik voelde me eenzaam en niet begrepen. Om er toch bij te kunnen horen, ben ik me hierdoor gaan aanpassen. Maar na zoveel jaren een leven te hebben geleid dat niet bij mij paste, kwam ik op een punt dat ik van mijzelf was vervreemd en het zo echt niet langer meer kon doorgaan. Ik voelde me er erg ongelukkig en sleepte me dagelijks naar mijn werk. Daarbij had ik allerlei lichamelijke klachten tot een burn-out aan toe en was altijd zó moe.

Door lichaamswerk en coaching ben ik er weer bovenop gekomen en dankzij spirituele groei heb ik mezelf echt leren kennen! Ik heb zo ontdekt dat er prachtige kwaliteiten in mij bleken te zitten. Mijn hoogsensitiviteit en ADD, die mij al die jaren in de weg hadden gezeten, bleken nu een geschenk uit de hemel te zijn. Als healer en coach heb ik mijn droom, mijn passie gevonden. Hierin komen al mijn kwaliteiten tot hun recht en ben ik echt in mijn element. Na al die jaren van overleven, voelde dit als thuiskomen.

Mijn droom gevonden!

Ik voel me zo dankbaar dat ik nu anderen op hun pad mag begeleiden, naar hun hart, hun schoonheid, hun kracht. En daarmee kunnen laten zien dat ze zoveel te bieden hebben.

Naast de levenservaring, die ik in de loop van de jaren heb opgedaan, heb ik een opleiding intuïtief coachen gevolgd bij IMC Mensontwikkeling en meerdere opleidingen bij het Elohim Centre, namelijk multidimensionaal healer-reader, kristalmaster en natuurcoach/aardehealer. Deze hebben mij de kennis en ontwikkeling gebracht die ik nodig had om dit werk in deze vorm te kunnen uitoefenen.
Ik blijf mezelf nog steeds ontwikkelen door workshops en cursussen te volgen en door bewustwording.

Verbondenheid met de natuur

Dat is wat mij raakt, de liefde voor de natuur en Moeder Aarde. Hier kom ik tot rust en kom ik in diepere verbinding met mijzelf en alles om mij heen. Het is zo mooi wat de natuur te bieden heeft; de rust, de schoonheid, de diversiteit, de helende werking. Ik ervaar de natuur dan ook in mezelf; een liefdevolle, voedende en dragende energie, waar ik me helemaal in kan laten zakken.
De natuur heeft voor mij ook een toegevoegde waarde in mijn coaching en healingen; door de spiegels die de natuur ons voorhoudt en door de kracht, steun en helende werking ervan.

“Ik word heel blij van mijn vriend, van mooie ontmoetingen, verbondenheid, de natuur in al zijn vormen, spiritualiteit, vrienden en familie, liefde, fotografie, muziek, extra pure chocolade, echt contact, mooie kleuren, het licht van de zon, lezen, kadootjes en mijn werk natuurlijk.”

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!