Ervaringen

Hermine Oosterwijk

Ervaringen

Vincent

“Hermine is een geweldige vrouw die voor 100% heeft waargemaakt wat ze op haar site schrijft.
Om te kunnen waarderen wat ze voor mij heeft gedaan moet ik iets over mezelf vertellen. 12 jaar geleden ben ik erachter gekomen dat ik een traumatische jeugd heb gehad die ik heb verdrongen. In die 12 jaar ben ik op zoek gegaan naar heling en heb verschillende reguliere en alternatieve therapieën ondergaan van 1,5 t/m 5,5 jaar met niet de minste therapeuten en heb zelfs 10 Ayahuasca reizen gemaakt.
In mijn jeugd heb ik mijn hart gesloten en mijn gevoel en emoties “uitgeschakeld”. Na 2 sessies staat mijn hart weer open en kan ik voor het eerst de natuur voelen en beleven. Ze heeft samen met haar spirituele begeleiders enkele blokkades losgetrild en opgeruimd.
Ook draag ik een steen bij me die ik op haar aanraden heb aangeschaft. Ik heb voor het eerst sinds lange tijd weer warme voeten omdat ik beter geaard ben en mijn benen weer stromen.
Hermine, ik ben je erg dankbaar voor wat je voor mij hebt gedaan.”

Marjon

“Pure Heart is echt een fantastische webwinkel die prachtige edelstenen verkoopt. Ik heb nu een paar keer iets gekocht bij Pure Heart en de afstemming en de hulp die ik daarbij gekregen heb van Hermine is echt fantastisch.
Soms wordt je zonder enige voorkennis naar een bepaalde steen toe getrokken en in mijn beleving kun je dan geen miskoop doen, maar soms twijfel je ook weleens en juist dan geeft Hermine geweldige adviezen.
Ze laat je zien welke van de stenen op dat moment het beste bij je past en waarom. Maar het mooie is dat ze ook gewoon durft te zeggen “ik zou deze steen niet kopen, want deze voegt nu even niets toe voor je”. Hoe bijzonder is dat ?
Ik beveel Pure Heart echt van harte aan bij iedereen die op het punt staat een mooie edelsteen te kopen of misschien nog twijfels heeft welke het zou moeten worden!!!”

Heleen

“Wat me eigenlijk het meeste heeft aangeraakt in de healing die ik kreeg van jou, was de enorme Liefde die voelbaar was. In je woorden, in je beschrijving van mijn proces ook, in de energie die ik voelde toen ik de opname van de healing beluisterde. Ik voelde me totaal geaccepteerd en helemaal geliefd en welkom. Het gaf me een soort doorbraak in het hier op Aarde kunnen zijn, de liefde die me omringt, vanuit de Aarde, vanuit de andere dimensies, was en is zo voelbaar! De warmte en rust die in je woorden liggen, voelen heel oprecht en puur en koesterend. Zo heerlijk om dit te ervaren! Ik kan makkelijker in het hier en nu, op Aarde zijn, dat heb ik nog nooit zo sterk ervaren.
De liefde die ik ervaarde bij jouw healing, heb ik nog niet eerder zo sterk ervaren, heeft echt iets geopend in me.”

Jacky

“Hermine is een fijne vrouw die op gevoelige en afgestemde wijze te werk gaat. Haar observaties zijn nauwkeurig en raak.
Ik heb al veel vrienden blij gemaakt met een door haar persoonlijk uitgekozen steen. Bijzonder hoe Hermine op basis van een naam precies de passende stenen weet te adviseren. Bovendien staat ze altijd meteen klaar om mee te denken als ik een mailtje stuur. Pure heart is een echte aanrader!”

Marianne

“Ik heb de healingen als zeer prettig ervaren! Ik had/heb 100% vertrouwen in jou, het klopte helemaal. De energie voelde voor mij zacht en liefdevol. Ik heb het idee dat het me een boost heeft gegeven en mij weer meer bij mezelf heeft gebracht. Heel erg bedankt daarvoor, Hermine!”

Thea

“Als healer gaf Hermine me een krachtige healing waarvan het positieve na-effect nog weken doorwerkte. Ook mijn zoontje heeft ze een afstand-behandeling gegeven en is sindsdien meer in zijn kracht. Voor mij voel ik dat het meer stroomt, ik kan (nog) meer liefde door laten stromen wat me een enorm blij en dankbaar mens maakt. Ze werkt met immens veel liefde, passie en positieve uitstraling.”

Marjolein

“Mijn ervaring met Hermine als intuïtief coach is zeer positief.
Haar rustige basishouding en begripvolle aandacht kwam professioneel over zonder dat er een afstand ontstond. De minimale sturing zorgde voor een doorgaande lijn in het traject. Ik heb me gedragen gevoeld. Dit heeft me niet alleen een groter inzicht in mijn hulpvraag gegeven maar ik heb ook een positieve verschuiving ervaren die er voor zorgt dat ik positiever en energieker verder kan met mijn toekomst.”

Mariëlle

“Een sessie met Hermine is als een warm bad waarin je helemaal thuis kunt komen. Dat wat gezien en gevoeld wil worden krijgt de ruimte, waardoor het in liefde kan oplossen. Ze is een geweldige ondersteuning daarbij en heeft heel helder door wat er aan de hand is en waar de blokkades zitten. Het resultaat heb ik ervaren als opluchting en meer energie en helderheid. Zware dingen worden weer licht, in haar vrolijke aanwezigheid.”

Heleen

“Ik vond de workshop “Eigenliefde” een hele mooie ervaring.
Er ontstond een veld waarin een hele liefdevolle, zachte bedding voor ons was. De Liefde vanuit de Aarde en de natuurwezens was voor mij heel duidelijk voelbaar. In deze onvoorwaardelijke liefde, zachte aarding en door de fijne begeleiding van Hermine kon ik mezelf op een diep niveau ontmoeten. In alle veiligheid en openheid. Hierdoor kon er oud zeer op een hele zachte manier getransformeerd worden. En voel ik me na de workshop op een diepere laag verbonden met mijn essentie, mijn buik en mijn hart.”

Marjolein

“Hermine geeft je op een aangename, open en respectvolle wijze de ruimte om de antwoorden te vinden op het vraagstuk waar je mee komt. Alles zit al in je, en zij helpt je je opnieuw te verbinden met jezelf, zodat je de kracht hervindt die altijd al in je aanwezig is. Ik heb genoten van de begeleiding van Hermine bij de reis naar mezelf!”