Coaching

Coaching voor Essentiële Ontwikkeling en BewustZijn | Pure Heart

Coaching

Wat er ook speelt in je leven, hoe je je ook voelt, alle antwoorden die je daarvoor nodig hebt zitten in jezelf. Als intuïtief essentie coach maak ik gebruik van deze wijsheid. Met Pure Heart bied ik je een coaching traject aan waar je ondersteuning kunt vinden in de weg naar je hart en naar je ware zelf. Naar puur Zijn.

De wereld om je heen is een spiegel voor jouw binnenwereld. Hoe sta je in het leven, wat vertellen de situaties die je meemaakt over jou? Door bewustwording leer je oude patronen, belemmeringen en overtuigingen herkennen en kun je ze loslaten. Je kunt ervaren dat je veel meer bent dan alleen je persoonlijkheid, je kleine zelf en zien wat jij allemaal te bieden hebt.

Bij de essentie coaching laat ik me leiden door wat voor de cliënt aan de orde is en kan daarin gebruik maken van verschillende technieken, zoals voice dialogue, reading, energie- en systeemopstellingen, visualisaties en meditatieoefeningen. Altijd puur, vanuit mijn hart en met mededogen.
Ik bied je een veilige basis, waarin alles gezien mag worden en waarin je je totaal geaccepteerd en welkom kunt voelen.

Wat kan coaching voor jou doen?

Het ondersteunt je in je bewustwordingsproces. Je kunt zo meer rust en vertrouwen ervaren, stabiliteit, kracht, eigenwaarde, vreugde en licht. Het geeft je liefde en verbondenheid met jezelf en van daaruit met de omgeving; de mensen om je heen, de natuur.

Werkwijze

De coaching start, indien gewenst, met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik uitleg geef over het coachtraject en hoe ik werk als coach. Dit kan zowel telefonisch als in mijn praktijk. Als we samen het coachtraject aangaan, zullen we ook op zoek gaan naar – of ingaan op – jouw coachvraag of thema.

Gemiddeld bestaat een coachtraject uit zo’n 6 tot 8 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag is een of enkele sessies ook mogelijk en kan al tot prachtige resultaten leiden. De gesprekken duren circa 75 minuten en vinden ongeveer eens per veertien dagen plaats.

Elk traject wordt afgesloten met een evaluatie. Uiteraard zijn tussentijdse evaluaties ook mogelijk.

Aanvullende informatie over coaching

Een coachsessie duurt zo’n 75 minuten en kost € 85,00 inclusief btw.

Door coaching te combineren met een of meerdere healingen kun je de effectiviteit nog vergroten. Het kan je helpen om blokkades, die achter de klacht, het probleem of patroon zitten, op te heffen. Dit kan bovendien het proces van bewustwording en heelheid versnellen.

Wil je meer informatie, een afspraak maken of wil je weten wat een coachsessie voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!