Healing

Multidimensionale healing | Pure Heart

Healing

Deze multidimensionale healing kenmerkt zich door diepgang en werkt door in alle lagen van wie jij bent. Ze is heel krachtig en liefdevol en is helend voor zowel volwassenen als voor kinderen. Ook nieuwetijdskinderen zullen zich welkom voelen in mijn praktijk!

Een healing kan werken op fysieke, mentale en emotionele klachten en richt zich op de oorzaak achter de klacht, het probleem of het patroon, op dieperliggende blokkades. Door de healing vindt transformatie plaats en je zet daarmee een stap op de weg naar heelheid. Het helpt je om je eigen licht te zien en toe te laten.

Ik bied je een veilige en ondersteunende basis, waarin je je helemaal kunt openen en een diepere verbinding kunt aangaan met jezelf. Blokkades kunnen zo op een zachte manier getransformeerd worden.

Wat kan een healing voor je doen?

Het ondersteunt je in een diepere verbinding met jezelf en je omgeving. Je kunt meer ontspanning, rust en geborgenheid ervaren, innerlijke kracht en vreugde, eigenliefde, balans en stabiliteit. Het helpt je om weer in contact te komen met je basis, je ware natuur. Een healing helpt je om het zelfgenezend vermogen (verder) te activeren.

De behandeling

In het voorgesprek bespreken we samen wat voor jou aan de orde is en stellen daarbij je vraag of thema vast voor de behandeling. Dit kan zowel op mentaal, fysiek, spiritueel als op gevoelsniveau zijn. Tijdens de behandeling stem ik me helemaal op jou af en wordt jou precies gegeven wat jij op dat moment nodig hebt.
Na afloop bespreken we de sessie en krijg je aanvullende informatie. Indien er producten zijn die je kunnen ondersteunen in je proces, dan zal ik dat aangeven.

De healing kan plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Doorn, maar ook op afstand (via skype of telefoon). De sessie wordt dan opgenomen en krijg je digitaal toegestuurd.

Aanvullende informatie over de healing

Een healingsessie duurt een uur en kost € 70,00 inclusief btw.

Een pakket van 3 healingsessies van een uur kost € 190,00, te voldoen voor of bij de eerste sessie.

Een consult kan nooit een medisch advies van een arts of specialist vervangen.
Het kan echter wel een heel goede aanvulling zijn.

Door healing te combineren met intuïtieve coaching kun je de effectiviteit nog vergroten. Het kan je verder helpen in je bewustwording en je kunt er op een praktische manier mee aan de slag.

Wil je meer informatie, een afspraak maken of wil je weten wat een healing voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!