Botswana Agaat – knuffelsteen

 4,50

Aardend, stabiliserend, rust, beschermt, zet aan tot zelfreflectie, concentratie, analytisch vermogen, aura beschermer. Werkt op maag, blaas, bloedsomloop en stofwisseling.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Op voorraad

Beschrijving

Botswana Agaat is een aardende, stabiliserende, troostende en beschermende steen, die innerlijke rust en een kalme, nuchtere houding bevordert. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan zaken in een groter verband te zien en alles wat objectiever te bekijken.
Botswana Agaat bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Het stimuleert acceptatie en oprechtheid.
Botswana Agaat beschermt de aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest en daarbij emotioneel evenwicht. Het werkt opbeurend en geruststellend bij negativiteit, verbittering en depressies. Het is helend en uitnodigend voor je innerlijk kind.
Fysiek is Botswana Agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas, ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.


Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 10-20 g