Chrysocolla – knuffelsteen

 9,00

Ontspanning, balans, activerend of kalmerend, zelfreflectie, bij negatieve emoties, bevordert communicatie, maakt helder, creatief, activeert chakra’s, bij krampen, koorts, ontgiftend.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Op voorraad

Beschrijving

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht en is zowel zacht als krachtig al naar gelang wat nodig is. Het zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en geeft zelfvertrouwen.

Chrysocolla stimuleert het keelchakra om je innerlijke wijsheid helder te communiceren in verbinding met je hart en geeft daarmee inzicht aan anderen én in jezelf. Bij verdriet of emoties leert deze steen je te uiten en helpt bij de verwerking. Het bevordert helderheid van geest, open communicatie en creativiteit.

Chrysocolla geeft ontspanning, heeft een kalmerende energie als men nerveus of gespannen is en verlicht overprikkeldheid en stress. Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet. Helpt destructieve emotionele programmeringen verminderen. Spiritueel absorbeert het negatieve energie (ook in huis) en reinigt en activeert de chakra’s.

Fysieke werking

Fysiek werkt Chrysocolla ontgiftend, verkoelend, bloeddrukverlagend, koortsverlagend, ontspannend en geeft een goede doorstroming. Het heeft een positieve werking op lever, schildklier, longen, benauwdheid, (bij)nieren, darmen, keel, amandelen, artritis en artrose, fibromyalgie, botten, spijsvertering en reguleert de insuline productie. De steen geeft verlichting bij (pre)menstruale klachten, overgangsproblemen en hormoonschommelingen, ontkrampt het borstgebied, de nek en schouders en is goed bij hoofdpijn.

Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 15-20 g