Rhodochrosiet – trommelsteen

 13,50

Activerend, werkt sterk op hart, maakt levendig, liefdevol, positief, stimuleert hartstocht, relaties, tegen depressies, angsten, werkt op bloed, nieren, migraine geslachtsklieren- en organen.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Op voorraad

Beschrijving

Rhodochrosiet is een activerende steen die sterk in werkt op het hart en het hart chakra. Het maakt vrolijk, levendig, spontaan, liefdevol, enthousiast, positief, creatief, inventief en stimuleert hartstocht en erotiek. De steen geeft universele liefde en helpt bij het aantrekken van liefdesrelaties. Rhodochrosiet werkt stemming verbeterend en is een goede steen voor depressies, onderdrukte gevoelens, irrationele angsten en trauma’s. Rhodochrosiet geeft emotionele heling en heling innerlijk kind en stimuleert zelfliefde en mededogen. Het helpt bij een minderwaardigheidscomplex en vermindert stress.
Fysiek werkt Rhodochrosiet ook in op het hart en heeft een positieve werking op bloed en bloedsomloop, nieren, geslachtsklieren- en organen, ademhalingsstelsel en astma, migraine en irritaties.

Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 30 g