Zwarte Obsidiaan – kogelarmband 6 mm

 8,95

Krachtig, aardend, beschermt, centreert, verwijdert negatieve energie, geeft inzicht, helderheid, acceptatie, vermindert angst, pijnstillend, stimuleert spijsvertering, doorbloeding.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Op voorraad

Beschrijving

Zwarte Obsidiaan is een aardende en beschermende steen die je ondersteunt om gecentreerd te blijven en je stimuleert in je persoonlijke ontwikkeling. De steen verwijdert negatieve energieën uit jezelf en je omgeving en reinigt je aura.
Zwarte Obsidiaan geeft (zelf)inzicht en acceptatie. De steen confronteert je met je schaduwzijde en helpt op krachtige wijze om onbewuste of verdrongen gedachten, emoties en patronen naar de oppervlakte te brengen. Zo kan je daar bewustzijn op krijgen en ze verwerken, waarbij ze verwijderd worden uit je aura en cel-geheugen.
Zwarte Obsidiaan vermindert angst en verlicht spanning. Het is daardoor een goede steen bij verslavingen, trauma’s, zelf-saboterende gedachten, verwijten, schaarste-denken en eetstoornissen. De steen brengt helderheid in geest, verscherpt de zintuigen en vergroot je doorzettingsvermogen. Daarbij absorbeert het negatieve energieën uit de omgeving.
Fysiek werkt zwarte Obsidiaan op de spijsvertering, verlicht krampen, is pijnstillend en ontgift. De steen heeft een positieve werking op de doorbloeding en is verwarmend.


Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Afmetingen 18 × 0,6 cm