Aanbieding!

Sneeuwvlok Obsidiaan – schedel

 19,95

Helpt schaduw en energieblokkades overwinnen, centreert, geeft inzicht, balans, innerlijke rust, bevordert groei op alle niveaus, voor huid, ogen, bij pijn artritis, verbetert bloedsomloop.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Op voorraad

Beschrijving

Sneeuwvlok Obsidiaan is een zacht werkende obsidiaan soort en bevordert innerlijke rust en vrede en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel. Het helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen en geeft inzicht.
Sneeuwvlok Obsidiaan is een echte ondersteunende steen, die helpt bij afvallen, stoppen met roken en doorbreken van verslavingen. Het ondersteunt in het doorbreken van oude gewoonten, angsten en blokkades en helpt je deze los te laten. Het versterkt creativiteit en doorzettingsvermogen, haalt je uit je hoofd en zorgt dat je geaard blijft. Tegelijkertijd wordt je gevoeligheid erdoor versterkt. Het centreert je en bevordert groei op alle niveaus.
Fysiek heeft Sneeuwvlok Obsidiaan een positieve werking op de ogen, slechtziendheid en staarverschijnselen, ook goed bij allergieën, hooikoorts, benauwdheid, bloedsomloop en gewrichtsproblemen. Het ontkrampt de maag en darmen, helpt minder te piekeren en is goed bij hoofdpijn. De steen stimuleert het lichaam en geest om te vechten bij ernstige ziekten.


Informatie schedels

Schedels staan voor kosmische informatie en kennisoverdracht, leiding, dienstbaarheid, wijsheid, inzicht en universele liefde, hebben het vermogen tot reflectie, geven verdieping bij meditatie, bieden bescherming, balans en begeleiding bij je processen van heling en bewustwording. Ze staan in verbinding met het schedelnetwerk.

Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 31 g
Afmetingen 4 × 3 × 3 cm