Polychroom Jaspis – handsteen gepolijst

 15,00

Geeft aarding, moed, spirituele verdieping, balans, inzicht zielsblokkades, verdrijft negatieve gedachten, verwijdert negatieve energie, reinigt chakra’s en aura, versterkt immuunsysteem.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Op voorraad

Beschrijving

Polychroom Jaspis zorgt voor harmonie tussen lichaam en geest en geeft je meer levensvreugde. Het biedt je bescherming, veiligheid en balans, geeft een diepe aarding en een gevoel van welkom op aarde te zijn.
Polychroom Jaspis verwijdert negatieve energie, versterkt de geest, reinigt de chakra’s en aura. Het verdrijft negatieve gedachten en spanningen, geeft rust, concentratie, moed en vastberadenheid.
Polychroom Jaspis helpt je bij het maken van de juiste keuzes en trouw te blijven aan jezelf, geeft inzicht in blokkades en verkrampingen. Het lost dualiteit op en stimuleert spirituele verdieping. Het bevordert sjamanistische reizen.
Fysiek versterkt Polychroom Jaspis het immuunsysteem, ondersteunt de spijsvertering, werkt bij epilepsie, maagpijn, gal-, lever- en nierproblemen. Beschermt tegen elektrosmog en straling.


Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 117 g
Afmetingen 7 × 4 × 3 cm