Landschap Jaspis – schijfje

 7,95

Ook wel Picture Jaspis genoemd.
Verbinding Moeder Aarde, warme aarding, verlicht angst en schuldgevoelens, acceptatie van gevoelens, geeft harmonie en duidelijkheid, troost, stimuleert immuunsysteem, reinigt nieren.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Op voorraad

Beschrijving

Ook wel Picture Jaspis genoemd.
Landschap Jaspis is een beschermende en aardende steen die diep verbonden is met Moeder Aarde en evenwicht brengt in lichaam en geest, maar ook met je omgeving en tussen de mens en de natuur. Het stimuleert mededogen en onvoorwaardelijke acceptatie van jezelf, van je gevoelens.
Landschap Jaspis brengt een geruststellende en ondersteunende energie waarin je helemaal kunt zijn, waarin je je kunt openstellen en los kunt laten wat je niet meer dient. Het geeft innerlijke rust en bescherming voor je innerlijke kind en is heel geschikt voor hoog-gevoelige mensen. De steen absorbeert negatieve energie, geeft troost en verlicht bij schuldgevoelens, angst en verdriet.
Fysiek heeft Landschap Jaspis een positieve werking op het zenuwstelsel en stofwisseling, immuunsysteem, gewrichten, longen, uithoudingsvermogen, darmen, nieren, lever en op epilepsie. Het stimuleert het herstellend vermogen na ziekte.

Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 60 g
Afmetingen 25 cm