Labradoriet – gepolijst 20 gram

 10,50

Beschermt energieveld tegen negatieve invloeden, kalmeert, geeft kracht, bewustzijn, vertrouwen, versterkt intuïtie, bij angsten, reguleert stofwisseling, bloeddruk, reuma, reinigend.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Op voorraad

Beschrijving

Labradoriet is een zeer beschermende en mystieke steen die het bewustzijn verhoogt en ongewenste energieën van de aura afhoudt en projecties van anderen verwijdert, ook denkvormen die in de aura vastzitten. Het is een heel geschikte steen voor hooggevoelige mensen en Nieuwetijds kinderen en helpt hen om meer bij zichzelf te komen/blijven en te kunnen aarden.
Labradoriet voorkomt energielekkage en helpt angsten en onzekerheden uit te bannen en vergroot het zelfvertrouwen en vertrouwen in het universum. Het is een nuttige steen bij veranderingen, geeft kracht en volharding, centreert en geeft rust en inzicht. Het reduceert ook elektromagnetische straling.
Labradoriet stimuleert creativiteit, versterkt de intuïtie en is door zijn kleurschakering op verschillend chakra’s te gebruiken. Het geeft balans en ondersteuning bij verdriet, neerslachtigheid en verwarring.
Fysiek heeft Labradoriet een reinigende werking op nieren, gal, pancreas, lever, milt en darmen, werkt bloeddrukverlagend en kalmerend. Het zorgt ook voor een betere ademhaling en helpt goed bij hyperventilatie, heeft een positieve werking bij reumatiek en jicht, bij emotionele blokkades, slaapproblemen en het hormonale systeem.

Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 20 g