Groene Fluoriet – knuffelsteen

 7,50

Bevordert emotionele balans, intuïtie, geeft evenwicht tussen gevoel en verstand, werkt op hart, beschermt tegen negatieve energie, positieve werking op maag en darmkrampen.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.


Heb je voorkeur voor een specifiek exemplaar, dan kun je dit aangeven bij je bestelling op de afrekenpagina (indien voorradig).

Op voorraad

Beschrijving

Groene Fluoriet is een stabiliserende en harmoniserende steen, die de emotionele balans bevordert en het evenwicht tussen gevoel en verstand, tussen mannelijke en vrouwelijke energie optimaliseert. Het biedt het veel bescherming, vooral op psychisch niveau en geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens.
Groene Fluoriet brengt je hart in harmonie met het denken, zodat je gedachten, woorden en daden zijn afgestemd op hartenergie, waarmee het eigenliefde stimuleert. Het brengt onderdrukte gevoelens naar boven, stimuleert zelfvertrouwen, lost vastgeroest gewoonten op en helpt structuur te brengen in ons leven.
Groene Fluoriet reinigt en stabiliseert de aura en de chakra’s, is zeer effectief bij (elektromagnetische) straling, absorbeert en beschermt tegen negatieve energie en stress en integreert spirituele energieën. Het bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis.
Fysiek heeft Groene Fluoriet een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma, is goed voor de botten en tanden, bij infecties en zenuwpijnen. Het heeft het een gunstige werking op de huid en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen.

Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 25-28 g