Golden Healer – Limonietkwarts sculptuur klein

 32,00

Zeer hoge vibratie, krachtige genezer, zuivert, activeert chakra’s, Christusbewustzijn, rust, vertrouwen, versterkt energie, spirituele activering. Werkt reinigend, immuunsysteem.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Op voorraad

Beschrijving

Golden Healer heeft een zeer hoge vibratie en is een krachtige genezer met zachte, vredige energie, brengt heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau. Hij zuivert en activeert de chakra’s en is een katalysator voor diepe spirituele activering. Deze steen stimuleert en opent het je hogere kruinchakra’s en werkt diep in op de zonnevlecht.
Golden Healer is een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar je ware essentie en stemt je persoonlijk wil af op je Goddelijke wil. Hij brengt het Christusbewustzijn op aarde en in je hart. De steen bevordert innerlijke rust en vertrouwen en geeft een gevoel van welzijn en vrede.
Golden Healer is breed inzetbaar bij verschillende vormen van healing, omdat het genezing op alle niveaus stimuleert en energie versterkt. Hij werkt reinigend en bevordert de doorstroming van energie en ruimt hierbij blokkades op.
Fysiek werkt Golden healer ontgiftend en heeft een positieve werking op het immuunsysteem.

Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 258 g
Afmetingen 8,7 × 5,7 × 3,7 cm