Gele Jaspis – knuffelsteen

 4,50

Zachte aarding, beschermend, werkt vooral op fysiek niveau, vermindert spanning, biedt fysieke en spirituele bescherming bij reizen, werkt op immuunsysteem, spijsvertering.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Op voorraad

Beschrijving

Gele Jaspis is een heel zacht aardende en beschermende steen die het heel veilig voor je maakt om hier op aarde te zijn en je te verbinden met je fysieke lichaam. Het vermindert spanning in het lichaam en zorgen en het absorbeert negatieve energie.
Gele Jaspis maakt oprecht en eerlijk, blij en vreugdevol en heeft een positief effect op burn-out en overspannenheid. Het helpt je om te relativeren.
Fysiek heeft gele Jaspis een gunstige werking op het immuunsysteem en de spijsvertering, de maag (bijvoorbeeld maagzuur), lever, alvleesklier en darmen (bijvoorbeeld darmkrampen), verbetert het uithoudingsvermogen. Het biedt fysieke en spirituele bescherming tijdens het reizen.

Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 14 g