Bergkristal – dubbeleinder 83 mm

 31,50

Enorme geneeskracht, spirituele steen met hoge trilling, zuivert, vitaliseert, beschermt, reinigt, geeft balans, concentratie, harmoniseert chakra’s, stimuleert immuunsysteem.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Op voorraad

Beschrijving

Bergkristal is een steen met een zeer hoge trilling en een grote geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings- en energetisch werk. Het reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie, versterkt energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Het trilt los wat niet meer dienend is en helpt zo blokkades op te lossen.
Bergkristal bevordert concentratie, brengt helderheid van denken en helpt verwarring en problemen te overwinnen. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans.
Bergkristal helpt je om een heldere verbinding te leggen met je hogere zelf en hogere leiding. Het geeft verlichting op het hartchakra en hartzaken.
Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.
Fysiek werkt Bergkristal zuiverend, vitaliserend, verkoelend, pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Het vermindert zwellingen, misselijkheid en diarree en heeft een positieve werking op het zenuwstelsel.


Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 104 g
Afmetingen 8,3 × 3,8 × 2,8 cm