Rutielkwarts – knuffelsteen

 7,95

Reinigt, verheldert, spirituele groei, zelfvertrouwen, intuïtie, geeft verlichting, inzicht, aardt kosmisch licht, vitaliseert, verlicht angst, negatieve energie, bij chronische ziekte, bronchitis.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Uitverkocht

Beschrijving

Rutielkwarts is een bemoedigende steen die een positieve levenshouding stimuleert. Het geeft inzicht in de oorzaak van problemen en angsten en vermindert hiermee zorgen, stress, somberheid, fobieën en controledrang. De steen verdrijft negatieve energie, helpt je om het verleden los te laten en versterkt eigenwaarde en eigenliefde. Daarbij stimuleert het Goddelijke inspiratie, manifestatiekracht en creativiteit.
Rutielkwarts is een krachtige genezer die energie geeft en de aura reinigt. Het activeert de kruinchakra en versterkt je intuïtie. De steen bevordert spirituele groei en bewustzijn en activeert (innerlijke) wijsheid. Bovendien aardt het je lichtkracht en zorgt voor uitlijning.
Deze kwarts geeft focus en helderheid en ondersteunt je in het uitvoeren van plannen en het volgen van je verlangens.
Fysiek stimuleert Rutielkwarts het herstellend vermogen van het lichaam, vitaliseert en heeft een positieve werking op chronische ziektes. Het helpt bij uitputting en energie verlies, problemen aan de ademhalingswegen (o.a. bronchitis) en heeft een positieve werking op de vruchtbaarheid. De steen stimuleert de schildklier, groei en regeneratie van de cellen, herstelt beschadigde weefsels en bevordert haargroei.

Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 10-15 g