Aanbieding!

Malachiet – Chrysocolla

 15,00

Beschermt en verlicht, geeft ontspanning, stabiliteit, balans, werkt op angsten en blokkades, maakt helder, zelfrespect, zelfreflectie, communicatie, activeert chakra’s, bij krampen, astma, artritis, bloeddrukverlagend, ontgiftend.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Uitverkocht

Beschrijving

Malachiet Chrysocolla is een zachte maar toch krachtig werkende steen, die het (emotionele) lichaam in balans brengt en stabiliseert. Het zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding, versterkt empathie, begrip en zelfrespect.
Malachiet Chrysocolla kan onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte brengen, waardoor blokkades, remmingen en negatieve gedragspatronen los kunnen laten.
Het heeft een kalmerende energie en geeft ontspanning als men nerveus of gespannen is, het vermindert angst en depressies, helpt emotionele verwarring op te heffen en maakt weerbaarder en zelfverzekerder.
Malachiet Chrysocolla stimuleert om je innerlijke wijsheid helder te communiceren in verbinding met je hart en geeft daarmee inzicht. Bij verdriet of emoties leert deze steen je te uiten en helpt bij de verwerking. Het bevordert helderheid van geest en ondersteunt je om de verantwoordelijkheid voor je leven te nemen en deze vorm te geven. Het geeft vastberadenheid om moeilijkheden te overwinnen en de integriteit om trouw te blijven aan je eigen koers.
Fysiek werkt Malachiet ontgiftend, bloeddrukverlagend, verkoelend, ontspannend en geeft een goede doorstroming. Het heeft een positieve werking op maag, darmen en spijsvertering, astma, artritis en artrose, lever, longen, nieren, keel en reguleert de insuline productie. De steen geeft verlichting bij (pre)menstruale klachten, overgangsproblemen en hormoonschommelingen.
Daarnaast kan het helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.

Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 95 g
Afmetingen 5,5 × 4 × 2,5 cm