Blauwe Kwarts – trommelsteen

 4,50

Kalmerend, helderheid, creativiteit, eigenwaarde, keelchakra, 3e oog, spreken eigen waarheid, verlicht angst, geeft hoop, vitaliteit, bij griep, keel- en hoofdpijn, krampen, immuunsysteem.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Op voorraad

Beschrijving

Blauwe Kwarts is een fijne kalmerende en rustgevende steen die angsten verlicht. Het geeft je inzicht in oude blokkades, gedragspatronen en beperkende gedachten, zodat je deze op kunt lossen. Het is een zachte hoopgevende kwarts.

Blauwe Kwarts werkt op keelchakra en 3e oog en stimuleert creativiteit. Het geeft ruimte en helderheid van geest en stimuleert zelfdiscipline. De steen geeft ondersteuning om je eigen waarheid te ervaren en te spreken. Bovendien versterkt het je eigenwaarde en zelfrespect.

Fysiek heeft dit mineraal een positieve werking op kramp, hoofdpijn en migraine. Daarbij ondersteunt het bij keelpijn, griep en verkoudheid. De steen stimuleert de vitaliteit en ook versterkt het je immuunsysteem.

Overige informatie

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 14 g