Aquamarijn – trommelsteen

 12,50

kalmerend, verkoelend, activeert keelchakra, communicatie, zelfexpressie, oprecht, spirituele groei, intuïtie, helderziendheid. hypofyse, keel, klieren, ogen, kaak, huid, immuunsysteem.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Uitverkocht

Artikelnummer: K00011 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Aquamarijn heeft een sterk kalmerende en verkoelende werking, zowel geestelijk als lichamelijk, heeft een positieve en rustgevende werking op stress, woede en negatieve emotionele patronen. Het activeert de keelchakra en bevordert heldere communicatie en kennisoverdracht, expressie van je eigen waarheid. Maakt oprecht, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vredig.
Aquamarijn zorgt voor een heldere geest als je verward bent, verscherpt de waarneming en bevordert zelfexpressie, maakt doelgericht en succesvol. Het bevordert spirituele groei, intuïtie en helderziendheid en is verbonden met de dolfijn- en walvisenergieën.
Fysiek werkt Aquamarijn verkoelend, brengt balans in het hormoonstelsel en stimuleert groei. Het heeft een positieve werking op de hypofyse, keel, klieren, schildklier, ogen, het gebit en de kaak. De steen brengt verlichting bij hoesten en bronchitis, huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis en bij ontstekingen aan de voorhoofds- en bijholtes.
Aquamarijn kalmeert het zenuwstelsel, ondersteunt bij het herstellen van de vochtbalans, vermindert het stress gerelateerde darmklachten en kalmeert het overmatige reacties van het immuunsysteem, zoals allergieën (met name hooikoorts) en auto-immuunziekten.


Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Gewicht 26 g