Ammoniet paar – 35 mm

 9,50

Levenskracht en aarding, evenwicht, loslaten oude pijn en verdriet, beperkende gedachten, helend op emotionele lichaam. Werkt op hormoonhuishouding, stofwisseling, nieren en lever.


Alle Pure Heart kristallen zijn geopend en geactiveerd. Dit houdt in dat ze werkzaam zijn in hun volledige potentieel.

Uitverkocht

Artikelnummer: F00771 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Ammoniet is een zeer krachtige aardegenezer, die veel wijsheid en informatie bevat, ook over vorige levens en geeft heling op blokkades die daar zijn ontstaan. Het is een krachtige karmische reiniger die de levenskracht (chi) in je lichaam stimuleert en evenwicht brengt tussen je hogere en lagere chakra’s, lichaam en geest, mannelijk en vrouwelijk.
Ammoniet zet negatieve energie geleidelijk om in een vloeiende, positieve spiraal en stimuleert het overlevingsinstinct. Het geeft balans, kracht en aarding, werkt helend op het emotionele lichaam en innerlijk kind en brengt je naar de kern van je ware zelf.
Ammoniet is ondersteunend bij het loslaten van oude pijn, verdriet en teleurstelling en op oude beperkende gedachten en gewoontes. Het zet alles in beweging en is verbonden met aarde- en waterelement.
Fysiek heeft Ammoniet een positieve werking op de hormoonhuishouding en stofwisseling, botten, nieren en lever.


Overige informatie

Het gewicht en/of de afmeting van dit product staat vermeld bij het tabje extra informatie.

Wil je graag weten welk product of producten jou kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met mij op voor een kort advies.
Ik kan je dan vrijblijvend adviseren wat passend is voor je proces.

neem hier contact op

Voor een optimale werking van een kristal moet deze goed verzorgd worden, door ze van tijd tot tijd te reinigen en op te laden.

informatie over verzorging


Extra informatie

Afmetingen 3,5 × 3 cm